Moniek [9.6/10]

"We hebben heerlijk gegeten met 10 personen! Ze kwamen een halfuur voor het diner binnen en hebben alles ook weer keurig achtergelaten. Ik zou hen aanraden!"

 

Corien [10/10]
"Geweldige avond, prima verzorgd met mooie tafel, prachtige en lekkere gerechten en een heerlijk wijnarrangement. Zeer aan te bevelen."

 

Kelton [9.6/10]
"We had a great evening! Very friendly and attentive chef and server. Tasty and well crafted dishes with beautifully paired wines."

 

Thea [9.2/10]
"Het 4-gangendiner in het vakantiehuis was TOP! Jullie kok vonden wij zeer professioneel te werk gaan en vriendelijk. De gerechten waren overheerlijk en opgediend op prachtig opgemaakte borden. Een aanrader dus!"

 

Etienne [10/10]
"Het was voor mijn vriendin en mij een bijzondere avond, omdat ik haar later die avond ten huwelijk vroeg. Onze chef wist dat niet, maar wat hij hopelijk nu wel weet, is hoe zijn heerlijke eten, geweldige toelichting en gezelligheid hebben bijgedragen aan onze speciale avond. Het was echt heel goed. En dat terwijl het op korte termijn geregeld moest worden en met aantal dieetwensen. Hulde voor de chef en de organisatie."

 

Roland [10/10]
"Wij hebben ontzettend genoten van deze avond, wij hebben namelijk gerechten gegeten die we normaal niet lusten. Ook de tijd tussen de gerechten vonden we perfect. Het eten was ontzettend lekker borden waren mooi opgemaakt en dan heb je nog onze kok: hij voelde de avond goed aan en leuke uitleg van het te bereiden eten. Dus al met al zeker een aanrader."

 

Frank & Cecile
"Een professionele keukenbrigade op uw locatie: onder de bezielende leiding van Daan Holterman is dat voor ons geen vraag meer, maar realiteit. Creatief qua invulling, maar Daan heeft ook oor voor onze inbreng. Dat maakt het wel zo gezellig onder je eigen dak. (...) Voor ons is de avond zeer geslaagd geweest, mede door de overweldigende positieve feedback van onze gasten. Wij beleefden een heerlijke avond: gewoon bij ons thuis."

 

Thomas Hesseling - Translink Corporate Finance
"Voor de organisatie van ons jaarlijkse bedrijfsdiner hebben we Heeren van Hout & Kool ingeschakeld. Na uitgebreid overleg is ons een avond bezorgt waar zowel de service als het eten ster-waardig genoemd mogen worden."

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact
Volg ons op